Dekorativbyrån & knappar

Susan Nyström Sondell, som har firman Dekorativbyrån  här i Umeå, är en av Handelsgårdens delägare. Förutom att hon dekormålar fina träföremål och tillverkar profil- och säsongsprodukter tillsammans med kollegan Annalena under signaturen Björk Design United, är hon fanatisk knappsamlare. Under åren har hon skaffat sig en genuin kunskap om knappar och brukar föreläsa om knappar och deras historia i olika sammanhang. Vill du kontakta Susan kan du använda formuläret längst ner på sidan.

Från måndag 6 februari till söndag 26 februari kommer hon att ställa ut valda delar av sin rika knappsamling i ett av Handelsgårdens skyltfönster ut mot gatan. Björk Design kommer också att vara med på ett hörn. Titta gärna på deras egen hemsida.

Och på lördag den 18 februari mellan kl 12 och 15 kommer Susan att stå redo inne i Sagagallerian! Hon erbjuder fri värdering och information om knappar. Så om du har knappar hemma som du tycker är fina och har sparat, så ta med dem och kom! Alltid roligt att få veta lite mer!

[contact-form to=’dekorativbyran@bredband.net’ subject=’Kontakt via HGs hemsida’][contact-field label=’Namn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-post’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Kommentar’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]