logga-hg-sagaHandelsgården i Umeå har funnits sedan i oktober 1987. Det är numera ett sk Enkelt bolag och består av en grupp kvinnliga slöjdare, hantverkare och konsthantverkare från Västerbotten som driver butiken tillsammans. Vi är alla egna företagare och de flesta av oss lever och verkar i Umeå med omnejd. Basen i utbudet är hantverk och konsthantverk i material som textil, keramik, ull, glas, skinn, metall och trä, tillverkat av oss själva i våra ateljéer och verkstäder. Dessutom köper vi in en del produkter som vi tycker kompletterar sortimentet på ett bra sätt..

Vi har även en mycket uppskattad del av butiken, Skafferiet, där vi säljer olika sorts delikatesser från Norrland såsom produkter gjorda av åkerbär, hjortron, havtorn, älgört mm.

Vi erbjuder unika företagspresenter som gläder både kunder och personal. Dessutom ordnar vi VIP-kvällar. Ta kontakt med Handelsgården för mera information!

Vi delägare turas om med att sköta försäljningen vilket gör att du som kund slipper dyra mellanhänder och vi får tillfälle att träffa våra trevliga kunder personligen! Och vill du veta mer om oss hantverkare så hittar du oss allihopa i menyn till höger.

Välkomna in till butiken! Vill du se dig omkring nu på direkten?

KLICKA HÄR!

edelphoto-0008

På Handelsgalan 2016 fick vi utmärkelsen Årets Hållbara Butik. På bilden är nästan hela gänget samlat! Foto: Edelphoto

VILL DU BLI DELÄGARE?

För att bli delägare måste man  vara egen företagare samt ha möjlighet att arbeta i butiken. Dessutom bedömer vi dina produkter utifrån kriterier som kvalitet, originalitet samt hur de kompletterar befintligt sortiment. Kom gärna in och prata med oss så får du veta mera.