Vi stannar kvar!

Som ni kanske har sett i lokaltidningarna kommer några av butikerna i Sagagallerian att flytta. Tre hamnar en trappa upp i MVG medan en tar över ZOO-lokalen vid Västra Esplanaden.

Men Handelsgården blir kvar i Sagagallerian tills vidare! Vi trivs och är nöjda med vår lokal med sina ljusa, öppna ytor och fönster mot omvärlden. Just nu är visserligen utsikten genom fönstren inte så rolig. Det grävs och bullrar och dammar när Nygatan ska byggas om och helt nya hus kommer till. Men det blir nog bra när det blir klart!


Under tiden hoppas vi att våra trogna vänner och kunder fortsätter att hitta till oss. Vi är lite i skymundan och värre kommer det att bli med de nya ombyggnationerna, men vi finns kvar! Tipsa gärna alla ni känner om Handelsgården så kan vi nog ta oss igenom den här tiden också. Vi har funnits i snart 40 år och är en unik butik som drivs av medlemmarna själva. Medlemmarna är lokala konstnärer, hantverkare och konsthantverkare, alla kvinnor. Hos oss hittar man saker som inte finns någon annanstans, unika föremål som vittnar om den kreativitet som finns inom oss människor. Visst ska vi få finnas kvar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *