I och med de nya restriktionerna begränsar vi antalet personer till max fyra kunder samtidigt i butiken, och vill att alla tar ansvar för att undvika trängsel.

Vi erbjuder handsprit, plasthandskar och tops vid kortterminalen.
Vid kassadisken sitter en plexiglasskiva som skydd, och självklart stannar den hemma som har symtom. Om kundtillströmningen ökar blir det sluss vid entrén och som sagt högst fyra kunder i butiken samtidigt.

Att förhandsbeställa per telefon eller mejl går alldeles utmärkt. Liksom att gå via vår webbutik. Vi erbjuder också möjligheten att titta runt i butiken via ett videosamtal. Tänk på att vara ute i god tid om det gäller större beställningar, så att vi hinner!

Utlämning kan ske vid gallerians entré eller annan avtalad plats, och betalning med Swish eller kontant med jämna pengar. Vi planerar också att erbjuda hemkörning inom Umeå tätort en dag per vecka.

Vi ordnar dessutom privat shopping efter överenskommelse. Mindre sällskap som normalt umgås får ha butiken för sig själv.

Vi har lagt ut extra många bilder på våra produkter både här på sajten och på Instagram och Facebook. För att ytterligare underlätta har vi plockat ihop färdiga presentkit.

Läs också gärna vårt blogginlägg från i våras angående alternativa sätt att handla – det gäller fortfarande!