Morgonshoppa med gratis frukost i Sagagallerian!

Är du morgonpigg och uppe med tuppen? Ta då chansen att göra undan lite shopping i Sagagallerian på torsdag  den 2 mars. Vi öppnar redan klockan 07.00 och bjuder dessutom på gratis frukost! Och butikerna har fina erbjudanden just denna morgon. 
I Sagagallerian finns flera av Umeås unika butiker. HÄR kan du läsa mer om oss!

Bild: Pixabay
Bild: Sagagallerian

OM du inte redan vet det, så ligger Sagagallerian på Götgatan 1-3, alldeles bakom huset där turistbyrån förr huserade. Vi har det stora P-kvarteret mitt emot Musikanten precis intill, så det är lätt att parkera.

 

 

Om du däremot blir allt piggare ju längre dagen lider, så kan du i stället notera lördagen den 1 april i almanackan. Då blir det nämligen After Shopping-öppet i Sagagallerian och hamburgargrillning. 🙂