Skattjakt bland hantverket

På lördag den 28 januari, dvs i morgon, händer det en hel del på stan.

Först vill vi förstås pusha för vårt eget evenemang, tjuvstarten på Alla Hjärtans Dag med en skattjakt i butiken! Leta gömda hjärtan och byt till dig en liten gåva. Gäller ”så långt lagret räcker” och ett hjärta per kund.

Med det händer mer!

Slöjdkryssning! Det kommer ett gäng med slöjd- och hantverksintresserade människor med färjan från Vasa. Under själva resan har de fått slöjda och prova på olika hantverk och material, och eftermiddagen tillbringas i stan. Till sin hjälp har de en hantverkskarta. Och när färjan går tillbaka på kvällen så åker ett gäng Umebor med!

Dessutom har några slöjd- och handarbetsvänner i stan öppnat en endagars popup-butik i Utopia just denna dag! Det blir försäljning, prova-på och trivsamt umgänge.

Och slutligen: på kvällen går Handelsgalan av stapeln!