Vad händer i Sagagallerian och i centrum under adventsmånaden?

Julkänsla
Julkänsla

Här kommer en slags kalender med de olika event som anordnas under tiden fram till jul i centrala Umeå! Sätt ett bokmärke på sidan så kan du lätt gå tillbaka och kolla!

 

 

Idag den 26 nov har Handelsgården temadag Bokbinderi! Läs mer om det här nedan i bloggen.

27 nov är det Skyltsöndag. Tomtig springtävling för barn och vuxna, dansuppvisning, eldshow, julsånger, tomtar, pyssel och massor med marschaller. Tomtefar och tomtemor kommer också att vara i Sagagallerian mellan 12-14, missa inte det!

cleo
Cleo

3-4 dec är det Julmarknad på Gammlia men nere på stan händer det också saker. Renar, julmys och uppträdanden av bl a Cleo.
På lördag den 3 dec 12-14 har vi ansiktsmålning för barn i Sagagallerian och dessutom kommer tomtefar och tomtemor!

Lördag den 10 dec blir det också ansiktsmålning för barn i Sagagallerian och tomtefar och tomtemor kommer!

11 dec söndag är det julklappsinsamling till utsatta barn på stan. Pyssel, fika och hundar från Granö Beckasin.

pokemon17 dec lördag blir det ett Pokemon Go-event där deltagarna får en särskild karta. Man kan vinna ett presentkort på 300 kr!

 

Med start 1 december finns Adventskalendern på Instagram Mer.Stadsliv med specialerbjudanden. Handelsgården finns i en av luckorna!

Stämningsfullt
Stämningsfullt

När det gäller Parkering i centrum vill vi tipsa om att Navet, Nanna och Parketten erbjuder 2 timmar för 15 kr. På skyltsöndag fri P i p-husen under tre timmar om du har UPAB-kupongen som finns i stora skyltsöndagsannonsen i VK och VF. Utanför Handelsgården har vi dessutom gott om parkeringsplatser, ett helt kvarter!