Specialpris på utvalda produkter

Nu när vårkänslorna börjar spritta i kroppen och det dessutom är examenstider har vi några specialerbjudanden! 10% rabatt på de produkter som presenteras här, hela juni ut!

Först ut är Sanna Nilsson med sitt företag Ovrebruket. Sanna inspireras av naturen i sitt skapande och har blivit uppmärksammad i hela landet för sina unika smycken. Hon är också en duktig tecknare. Hennes bilder syns både på kläder och på kort och affischer.
Sanna ger 10% rabatt på hela sitt sortiment!

Doris Tedebrings företag heter DoTe Skinnverkstad. Doris är en skicklig hantverkare och arbetar med skinn och läder i alla former. När hon inte skapar sina unika armband och väskor, hjälper hon kunder med lagningar och ändringar. Doris ger 10% rabatt på alla sina armband. Nedan visas exempel.

Helena Skagerlinds företag heter Helylle. Som man kan gissa arbetar hon med ylle – färgar in, broderar och syr allt från nyckelringar till färgsprakande väskor och kuddar. Hon syr också täcken och grytlappar i lapptäckes-teknik. Nu ger hon 10% på sina väskor och IPad-fodral.
Bilderna nedan är exempel ur hennes produktion.

Susan Nyström Sondell med företaget Dekorativbyrån jobbar med trä och dekor. Lampor, skärbrädor, saltkar, nyckelskåp växer fram i hennes verkstad. Dessutom har hon i samarbete med AnnaLena Berglund signumet Björk Design United som förgyller många uterum och trädgårdar med sina fina prydnader.
Susan ger 10% på sina trollsländor.

Eva A Holmström med företaget agraffdesign arbetar dels med textiltryck, dels med stengods. Hennes muggar, fat och skålar har hittat sin plats hemma hos många. Och textiltrycken på brukstextil likaså. Nu ger hon 10% rabatt på just handdukar och disktrasor.

Butiken med det där speciella