Tema Lokalproducerad mat på lördag

Åkerbärssylt
Åkerbärssylt

Nu på lördag den 29 oktober slår vi ett extra slag för lokalproducerad mat. Närproducerat är ju ett av kriterierna vi har för vår hållbara profil.

I vårt skafferi har vi en hel del produkter från Norr- och Västerbotten, som ost, torkat renkött, sylt, gele och marmelad, skorpor, choklad, te, tunnbröd och godis.kronsalmiak

Vi får besök av  vår delägare Med I Da’ som bjuder på smakprov ur sin produktion. Ryktet säger att hon tänker ägna veckan åt att tillverka älgörtsglögg, så man kan nästan gissa att det blir fråga om smakprov även där.

Dessutom kommer Barkbrödsbagaren i egen hög person och medför smakprov på såväl barktunnbröd och sina nya små knäckebitar som passar jättebra till snittar och små förrätter.

Alla hjärtligt välkomna!